Béaba Verzorgingstas Genève black/grey (158) In Stock Now

Trek voorbereid op pad met je baby. In deze zwart/grijze Béaba-verzorgingstas Genève berg je alle verzorgingsmateriaal op dat je op een uitje nodig kan hebben.

Vooraan de luiertas vind je een groot vak met rits dat ook los van de tas gebruikt kan worden. In dit vak vind je 2 vakken voor luieren en het uitneembaar verzorgingsmatje. Zo heb je altijd een proper matje bij om je baby's vuile luiers op te verschonen.

Aan de zijkant van de tas zit een afneembaar fopspeenvakje, zodat je je baby's fopspeen op huilmomenten niet uit je Genève-verzorgingstas te voorschijn moet grabbelen. In het grote isotherme vak binnenin kan je je baby's flesjes en papjes langer warm of koud houden. En voor natte kleertjes voorzag Béaba een vak voor natte materialen.

De Genève-tas heeft 2 handvatten en een schouderriem. Je kan hem dus dragen op de manier die jij het comfortabelst vindt. Deze Béaba-verzorgingstas kan je bovendien handig aan je baby's wandelwagen bevestigen, zodat je 'm niet de hele tijd hoeft te dragen.
Tweedehands: ontbreekt zakje voor natte materialen en twee handvatten.

D 25 x B 44 x H 30 cm.